Kledingruil Delfgauw

Hosted by The Young Visions, From Scratch & Chillings

Heb jij toffe items in je kast liggen die je nooit meer aantrekt? Zonde toch?! Misschien kun je een ander blij maken met deze items, en anderen jou! Op 15 mei kun je je kleding een tweede kans geven bij de kledingruil bij ‘Chillings’ in Delfgauw. Er zal van alles geruild worden, van topjes en broeken tot tassen en schoenen. Overgebleven kleding wordt gedoneerd, of kun je zelf weer mee naar huis nemen. De keuze is aan jou.

 

Er zal muziek en een hapje aanwezig zijn vanuit de organisatie. Daarnaast is er bij Chillings een mogelijkheid om een drankje of Italiaans schepijs te kopen. Ook zullen we een winactie houden en hierbij mooie items weggeven.

 

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst (14:00-14:30) lever je 5 tot 15 items bij de toonbank in. Hier wordt deze gecontroleerd op kwaliteit, of er geen beschadigingen aan de items zitten en of de items schoon zijn. Daarna worden de items gesorteerd op verschillende categorieën. Vanaf 14:30 begint de eerste ronde: rondkijken. Daarna hebben we een pasronde en een ruilronde. Wij vinden het belangrijk dat iedereen blij is aan het einde van de middag, dus neem mooie items mee en kom op tijd! :)

 

Je kunt je aanmelden tot 10 mei via info@theyoungvisions.nl.

 

FYI: er zijn genoeg gratis parkeerplekken en er stoppen verschillende bussen dichtbij de locatie. Het adres is Florijnstraat 1, Delfgauw.

 

Liefs,

Debora & Julie


«   »