Over ons

Wie zijn wij? Mijn naam is Miranda en ik ben eigenaar en manager van Chillings bij de buren. Mijn visie voor de zaak is de mensen een 2e huiskamer te bieden waar zij zich prettig en op hun gemak voelen, maar ook kunnen genieten van een beetje service.

Een bakkie koffie, een hapje eten of een feestje. Voor ons maakt het niet uit, wij helpen graag. Voor de sporters en aanhang, buurtbewoners en bezoekers en zelfs voor de nieuwsgierige mensen. Je zult merken dat de sfeer warm aankleedt welke je kan afkoelen met ons heerlijke ijs assortiment.

Openstaand voor suggesties zijn wij altijd al bezig om te kijken wat we kunnen verbeteren of anders kunnen doen.

 

Samen met het team dragen wij zorg voor het hoog houden van onze service zodat het voelt alsof je net op visite bent geweest bij familie of goede vrienden. Warm en hartelijk.

Dragen jullie hier aan mee? Wij zien jullie graag op visite komen.


Samenwerkingen

Een van onze partners waarmee wij samenwerken is "IJsprinses". Voor feesten, partijen, evenementen regelen zij een verscheidenheid aan diensten met als hoofd attractie: Disney prinsessen en Superhelden. 

Is je zoon helemaal weg van spiderman? Nodig hem uit om zijn kinderfeestje. Of fantaseert je dochter ervan om een prinses te zijn? een breed assortiment aan prinsessen kunnen zij bieden.

 

Zou je dus een kinderfeestje willen vieren bij ons kan dat zeker ook in samenwerking met dit bedrijf om het compleet te maken.

Neem anders een kijkje op hun site: www.hwcevents.nl of op facebook door op de media knop hieronder te klikken.