TEAM CHILLINGS

Wie zijn wij? Chillings

 

Een lekker ijsje, bakkie koffie of een feestje? Voor ons maakt het niet uit, wij helpen je  graag. Chillings is voor iedereen: jong en oud!

 

Chillings wordt omschreven als een tweede woonkamer waar je lekker in kan chillen. Het is er gezellig, er hangt een warme sfeer, je voelt je er op je gemak en er is altijd wat leuks te beleven. 

 

We staan bekend om ons ijs, koffie en de Frappuccino (ijskoffie).
Check onze menukaart .

Maar ook zeker om ons mooie zonnige terras, de kids speelhoek, events en activiteiten, schaakborden, piano, spelletjes, gratis parkeerplekken, air hockey, tafelvoetbal, speelplein (buiten de schooltijden), mooie bloemenwall, de super gezellige feestjes en de muziek die altijd op staat. 

 

Chillings organiseert zelf diverse activiteiten & events. Maar de ruimte is ook zeker af te huren voor eigen feestjes. Denk aan: babyshowers, gender reveal party's, kinderfeestjes, surprise party, verjaardagen, borrels, zakelijke meetings en nog veel meer.

 

Dit doen wij zelf door middel van samenwerkingen met bijv. Amkelin Design voor de decoraties en gepersonaliseerde traktaties, De IJsprinses voor het schminken, glittertattoos en de mooie prinsessen en Crinso voor het professioneel vastleggen van de prachtige momenten tijdens de viering of event.

 

Samen met het team van Chillings dragen wij zorg voor het hoog houden van onze service zodat het voelt alsof je net op visite bent geweest bij familie of goede vrienden

 

Je loopt bij ons makkelijk naar binnen en we staan altijd open voor een gezellig praatje of een potje air hockey! Kom dus gerust even naar binnen om rond te kijken of spelletjes te spelen. Dat vinden wij alleen maar gezellig. 

 

Tot zo!


VISIE

Hoi!

 

Mijn naam is Miranda en ik ben eigenaar en manager van Chillings. Mijn visie voor de zaak is de mensen een 2e huiskamer te bieden waar zij zich prettig en op hun gemak voelen, maar ook kunnen genieten van een beetje service. 

 

Met mensen in contact staan vind ik heerlijk. Gezellig een praatje maken met iedereen, een fijne veilige plek creëren waar iedereen zich welkom voelt en dat mensen bij elkaar brengt. Daar doe ik het voor! Positieve energie, een blije plek! 

 

Zie ik je zo? Lijkt me gezellig! 

 

Liefs,

Miranda